Kenali Shaklee

Shaklee Profil

Shaklee adalah pengeluar vitamin semulajadi di Amerika Syarikat, Kejayaan Shaklee sudah melebihi 50 tahun yang bermula sejak tahun 1915. Pengasas Shaklee ialah Dr. Forrest C.Shaklee. Shaklee juga merupakan perintis kepada penciptaan vitamin yang pertama di dunia. 
Kini Shaklee bertapak di seluruh negara.


Produk Shaklee sangat berbeza berbanding dengan produk nutrisi lain. Ini kerana Shaklee telah menjalankan 'Land Mark Study'  dan satu satunya pengeluar vitamin yang menjalankan kajian ini untuk membuktikan produknya SENTIASA SELAMAT (ALWAYS SAFE), SENTIASA BERKESAN (ALWAYS WORKS), SENTIASA MESRA ALAM (ALWAYS GREEN).


Shaklee mempunyai bukti kebaikan produknya, terdapat lebih 100 kertas kajian saintifik, 90 daripadanya yang diterbitkan dalam jurnal peer-dikaji semula, yang membuktikan keberkesanan produk Shaklee.

Lebih daripada $ 300 juta dilaburkan dalam ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan. Dan dalam 2007 Kajian dijalankan dengan kerjasama penyelidik dari U.C. Berkeley ,Sekolah Kesihatan Awam yang menunjukkan bahawa orang yang mengambil makanan tambahan Shaklee mempunyai kesihatan dengan ketara lebih baik daripada mereka yang mengambil multivitamin jenama lain.


Shaklee terus berkembang dan menghasilkan produk yang   berkualiti untuk keperluan harian semua golongan. Keistimewaan produk Shaklee juga formulasinya dipatenkan. 


Pastikan pemilihan produk yang kita ambil mempunyai jaminan saintifik dan ujian klinikal untuk kelangsungan hidup yang sihat ceria.

Antara kejayaan pengamal Shaklee di seluruh dunia.
Sijil Halal
Paling diminati