Cantik Sihat

Bagaimana Kolagen Terbaik - Ada Kolagen Mengemukkan, Kolagen Pembunuh Senyap?.

February 01, 2018

Kolagen adalah salah satu protin dalam tubuh. Sumber asas kolagen hanya terdapat dalam tubuh haiwan sama ada bertulang belakang atau tiada tulang belakang. Ia tidak wujud dalam tumbuh-tumbuhan. Begitu banyak kolagen dipasaran untuk kecantikkan kulit. Jadi jangan tersilap langkah, anda perlu memilih kolagen yang terbaik menjamin kesihatan dalam jangka masa panjang, bukan hanya kulit yang cantik.

 

Kolagen Bagaimana Yang Membunuh

Di pasaran, terdapat pelbagai produk dengan kandungan kolagen yang dijual sehingga 20,000Mg.
Pengambilan kolagen dalam kuantiti banyak boleh memberikan kesan kepada fungsi hati dan buah pinggang yang akan menyebabkan kegagalan kepada fungsi kedua-dua organ penting ini.
Ketahui lebih lanjut dalam laporan ini. Baca lanjut

Kolagen Mengemukkan??

Fakta ini juga benar jika campuran dalam kolagen yang mengandungi jumlah kolari yang tinggi. Teliti jumlah kalori dalam hidangan per gram, terutamanya kandungan gula tambahan. Campuran ini lah sebenarnya yang menyebabkan kegemukkan jika diambil secara berlebihan. Bukannya disebabkan kolagen itu sendiri.

Bagaimana Memilih Kolagen

Pastikan sumber kolagen yang diperolehi dari sumber haiwan. Penghasilan juga dilakukan ujian klinikal untuk memastikan campuran yang dihasilkan selamat, bukan itu sahaja tetapi bermanfaat untuk kesihatan. Kebaikkan kolagen bukan hanya untuk kecantikkan kulit, tetapi juga sangat penting untuk sendi yang kuat dan sihat.

Periksa  kandungan pada label sebelum membeli. Boleh dikatakan semua kolagen yang ada di pasaran memberi rasa manis, yang pastinya mengandungi gula dan perisa tambahan.

kolagen terbaik untuk kulit cantik

Kesan Kekurangan Kolagen

ü Kulit kering dan kusam, timbul garis halus dan kedutan
ü Streschmark susah hilang
ü Parut sukar hilang
ü Kuku rapuh dan mudah patah
ü Rambut bercabang dihujung dan mudah gugur
ü Sendi-sendi mudah sakit dan rasa sengal

Dapatkan  Kolagen Terbaik

Kolagen yang dihasilkan Shaklee adalah secara klinikal. Keberkesanan juga diuji secara klinikal. 
Info lanjut Collagen PowderYou Might Also Like

0 comments

Paling diminati