Kami Jutawan Shaklee

Jutawan ‘Senyap’

October 23, 2017

Kenapa saya terinspirasi dengan bisnes Shaklee
Pada permulaanya shaklee hanya jadi pilihan untuk dapatkan suplemen yang terbaik, bukan saja untuk menjaga kesihatan diri sendiri tapi family. Kesannya sangat berbeza untuk diri saya, bukan saja kesihatan tapi juga untuk kecantikkan kulit. Langsung tidak terpikir untuk berbisnes bersama shaklee ketika itu.

Banyak bisnes lain yang saya cuba termasuk MLM, tapi satu pun tidak meyakinkan. Salin menindas walaupun dengan downline sendiri semata mata untuk cukupkan point mereka. Setiap perjumpaan dengan gaya vouge berkereta besar, handbag berjenama, apa yang pasti kebanyakkannya buka kepunyaan mereka. Baju baju yang susah nak diterjemahkan... menari menyanyi… sungguh menyakitkan hati sendiri..then I said its not me, stopped it!!!!!.

Selepas itu hanya fokus pada kerja hakiki. Tetapi setiap masa saya fikir perlu lakukan sesuatu demi masa depan anak anak, juga diri sendiri. Bukan masalah untuk sesuap nasi, tetapi perlu lebih dari itu. Bayangkan lagi 20 tahun, apa akan berlaku dengan kenaikkan kos sara hidup yang begitu drastik. Walaupun dalam kos pembiayaan untuk pendidikan, tak kira IPTS atau IPTA. Begitu juga untuk perubatan, lagi lagi untuk masa tua mungkin memerlukan kos yang sangat besar. Impian untuk mengelilingi dunia bersama anak anak.


Kenapa Shaklee??
Jawapannya Shaklee is difference. Kelebihan shaklee bukan hanya pada produk, tetapi sistem marketing yang ditawarkan sangat sangat mudah dan langsung tidak membebankan pengedarnya. Tanpa modal minimum, hanya perlu untuk daftar sebagi ahli dan boleh memulakan bisnes mereka sendiri. Juga tiada had pembelian yang ditetapkan, tidak seperti kebanyakan MLM. Mereka yang betul betul ingin ubah nasib, Shaklee adalah pilihan yang tepat.

Ramai mentor mentor yang berjaya dalam mengembangkan empayar mereka. Walaupun begitu besar kejayaan yang mereka capai tetapi masih humble hinggakan kita sendiri tidak nampak dengan mata kasar. Tidak ada gaya ‘diva’ walaupun sebenarnya mereka terlebih mampu dan sebenarnya mereka adalah jutawan ‘senyap’, impian setiap orang kan.

Tidak ada perjumpaan lewat malam, bagi sesiapa yang pernah join mana mana MLM pasti faham. Tiada konsep memaksa, yang ada hanya bimbingan dan pertolongan yang dihulur bagi yang memerlukan.

Kami sentiasa berhubung walaupun jauh di mata. Setiap cabaran, susah senang di hadapi bersama. Saling memotivasi antara kami untuk terus berkhidmat kepada yang memerlukan.

3 Sebab Shaklee Jadi Pilihan
Produk yang sangat berkesan dan selamat yang terbukti dengan kajian klinikal. Penjelasan lebih terperinci dalam Land Mark Study.

Diperlukan oleh semua lapisan masyarakat untuk kesihatan dan juga kecantikkan secara semulajadi. Sentiasa ada permintaan untuk seisi keluarga. Ini memberikan peluang pasaran yang sangat besar untuk mengembangkan empayar.

Sistem bonus yang ditawarkan dan konsep bisnes yang menjaga kebajikkan pengedarnya. Tidak membebankan dengan had minum pembelian atau dengan kata lain tanpa modal, tidak perlu fikir akan rugi. Tidak ada konsep ikut senioriti untuk berjaya.

Kelebihan Bersama Shaklee
Terlau banyak untuk disenaraikan, antara program yang dijalankan oleh shaklee seperti pemeriksaan kesihatan secara percuma kepada semuanya pengedarnya. ‘Reward’ tertentu dalam satu satu program, tidak kira bonus tetap bagi mereka yang capai sasaran. Jom sertai kami dan anda juga bakal ‘Jutawan Senyap’.


Akademi Jutawan
Bukan angan angan Mat Jening tau, terbukti terang lagi bersuluh ramai di antara kami yang berjaya. Apa yang perlu keinginan diiringi usaha yang tak pernah lelah.
Banyak kerja? Ya, memang. Sebelum senang kena susah dulu. Kena buat banyak kerja, tapi ingat bukan senonong tak ada hala tujuan. Perlu ada strategi dan teknikal yang betul, dan gunakan teknologi untuk gandakan hasil.

Kami ingin bantu anda untuk menjana pendapatan yang diinginkan. Segala modul-modul telah tersedia, cuma tinggal untuk di kongsi dan dibimbing bagi yang mahu berjaya. Jom bersama kami dalam akademi jutawan bersama iReach, pengedar terbesar Shaklee di Malaysia. Hubungi kami jika mahukan mentor yang terbaik >>>whatsapp
  

You Might Also Like

0 comments

Paling diminati