Collagen Powder

Kebaikkan Collagen Powder Shaklee

November 27, 2016

Kolagen ialah tisu penyambung yang membantu untuk mengekalkan kekuatan dan keanjalan otot-otot. Antaranya untuk kekuatan kuku, rambut, keanjalan kulit, lutut, sendi, tendon, mata, gusi dan saluran darah.

Kandungan kolagen Shaklee

Campuran Kolagen Shaklee terdiri daripada bahan semulajadi yang sangat berkualiti dan berbeza dengan kalogen lain.  Sumber utamanya iaitu kalogen adalah dari sisik ikan merah laut dalam. Sumber ini sangat lasak dan susah musnah. Jisim molekul kolagen shaklee juga rendah berbanding kalogen lain, ini penting untuk penyerapan yang optimum.


kolagen terbaikKeistemewaan Kolagen Shaklee

Antara fungsi utama kolagen Shaklee yang tidak ada dalam mana-mana kolagen jenama lain adalah memelihara seluruh bahagian sendi tubuh. Ramai yang menghadapi sakit lutut. Antara sebabnya badan terlebih berat dan pengunaan lutut yang terlampu kerap terutamanya ahli sukan. Amalkan kolagen Shaklee untuk memastikan semua sendi kita dapat berfungsi dengan baik. 

Beberapa Tanda KOLAGEN Dalam Badan Berkurang

Dengan peningkatan umur juga kadar kehilangan Kolagen semakin cepat. Ia mula merosot pada umur 20 tahun dengan kadar 1/4 gram sehari. Bertindak segera untuk menambah dan merangsang penghasilan kolagen dalam badan anda.  Kesan kekurangan kolagen:

lKulit kering dan kusam, timbul garis halus dan kedutan
lStreschmark susah hilang
lParut sukar hilang
lKuku rapuh dan mudah patah
lRambut bercabang dihujung dan mudah gugur
lSendi-sendi mudah sakit dan rasa sengal

Kajian Keberkesanan Collagen Powder Shaklee

Kajian ini dilakukan untuk menunjukkan kesan selepas 8 minggu pengambilan kolagen. Terdapat sembilan faktor yang dikaji dan hasil penambah baikkan atau pemulihan dengan peratusan yg berbeza. Walau bagaimanapun kesan seawal 3hari sudah dirasai oleh pelanggan kami.

TESTIMONI
kolagen terbaik dan terbukti berkesan
Kolagen terbaik dan terbukti berkesan

ubat sakit sendi
kolagen terbaik dan berkesan

Dapatkan Kolagen yang terbaik hanya dari Shaklee, Hubungi kami untuk dapatkan harga murah sebagai ahli Shaklee

You Might Also Like

0 comments

Paling diminati